CleanyTeeth Tandbehandlare - Utbildning för hundföretagare

Produktutbildning för hundföretagare som vill erbjuda behandlingar med CleanyTeeth ultraljudstandborste

Tillsammans hjälper vi fler hundar till en bättre hälsa

Hjälp oss hjälpa fler hundar till en bättre hälsa, utbilda dig till Certifierad Tandbehandlare och börja erbjuda behandlingar med CleanyTeeth. Varmt välkommen att investera i en produktutbildning som ger er möjlighet att öka era intäkter som företagare i hundbranschen, samtidigt som ni hjälper oss att nå ut till ännu fler hundar i Sverige. 

Varför ska man gå utbildningen?

Några av våra Tandbehandlare berättar 

"Det ger en bra grund att stå på, hur jag ska tänka med olika kunder, vilka hundar jag kan hjälpa och vilka som ska till veterinär. Även mycket bra förklaringar över hur jag hanterar borsten på bästa sätt. Verkligen bra kurs!"


Ingela Andersson
Hundpsykolog
Ingela & Griffisarna

"Alla som köper CleanyTeeth ultraljudstandborsten och har för avsikt att erbjuda tjänsten bör gå denna utbildning. En självklarhet för att lära sig använda produkten på rätt sätt och hur vi ska göra urval av kunder, vilka vi kan erbjuda behandling och vilka vi bör skicka till veterinär. Genom kursen får vi också tillgång till ett forum där vi kan bolla frågeställningar med andra kollegor, värdefullt!"


Susanne Håkansson 
Hundfrisör
Hundhälsan | Diva & the Dog

"Jag tycker att de är så häftigt att jobba med ultraljudstandborsten. Jag blir så glad att jag kan hjälpa en massa hundar med tandvård. Hund ägarna blir också så glada och tacksamma dessutom blir det billigare för dom än att gå till veterinären. Alla blir glada! Utbildningen är viktig att gå. Jag skulle skulle aldrig våga ge mig in på nåt utan att ha en viss baskunskap. Lärde mig mycket på utbildningen och hade möjlighet att ställa frågor. De känns tryggt också att veta att om man har funderingar efteråt så kan man alltid ta kontakt igen eller läsa bra tips och info på Facebook sidan."


Zsuzsanna Balczar
Hundfrisör
Suzzis Hundklipp och Spa

Läroplan

Kursledare

Jessica Åkerström

CleanyTeeth Master Educator Sweden

Jess2 AB | CleanyTeeth Sweden

Utbildad Hundpsykolog, Hundinstruktör, Hundfrisör, Besökshundsförare i Sverige samt Certifierad Family Dog Mediator i USA.

Recensioner

4.5

Topprankad
  • 5 50%
  • 4 50%
  • 3
  • 2
  • 1
Annika Adolfsson

Informativ och lättförståelig

En mycket bra kurs där man både kan läsa och se filmer som förklarar. Mycket lätt att förstå och informationen var lätt att ta till sig. Bra att man kan gå tillbaka och se om ifall man känner sig osäker på något.

1 year ago
Kristina Bergqvist

Bra kurs

Kortfattad och bra information, lätt att komma igång.

1 year ago

För dig som arbetar med hundar professionellt

Allt detta ingår!

Obegränsad tillgång till utbildningen, certifiering via personligt möte digitalt samt kursen för hundägare värde 295 kr!

OBS! Startkit ingår ej i detta pris. 

Behöver du ett Startkit?

KLICKA HÄR för att komma till CleanyTeeth.se!

Certifierad Tandbehandlare inkl kursen för hundägare

1490 kr


Få tillgång omgående!

Följ oss i sociala medier

Läs mer om Jess2dogs och CleanyTeeth Sweden i våra sociala medier och på våra hemsidorjess2dogs.seoch cleanyteeth.se