CleanyTeeth Tandbehandlare - Utbildning för hundföretagare

Produktutbildning för hundföretagare som vill erbjuda behandlingar med CleanyTeeth ultraljudstandborste

Allt detta ingår!

Obegränsad tillgång till utbildningen, certifiering via personligt möte digitalt samt kursen för hundägare värde 295 kr!

CleanyTeeth Certifierad Tandbehandlare

1490 kr


Få tillgång omgående!

Flera delar
&
certifiering ingår

Hjälp oss hjälpa fler hundar till en bättre hälsa, utbilda dig till Certifierad Tandbehandlare och börja erbjuda behandlingar med CleanyTeeth. Varmt välkommen att investera i en produktutbildning som ger er möjlighet att öka era intäkter som företagare i hundbranschen, samtidigt som ni hjälper oss att nå ut till ännu fler hundar i Sverige. 

Susanne Håkansson

Hundfrisör

"Alla som köper CleanyTeeth ultraljudstandborsten och har för avsikt att erbjuda tjänsten bör gå denna utbildning. En självklarhet för att lära sig använda produkten på rätt sätt och hur vi ska göra urval av kunder, vilka vi kan erbjuda behandling och vilka vi bör skicka till veterinär. Genom kursen får vi också tillgång till ett forum där vi kan bolla frågeställningar med andra kollegor, värdefullt!"

Tillsammans hjälper vi fler hundar till en bättre hälsa

Kursen är indelad i 2 delar där själva onlinekursen är den första delen och där live klassen för certifiering är den andra delen. Del 2 bokas i sista lektionen av onlineklassen och kostar inget extra utan ingår i priset för hela kursen. Alla som väljer att köpa denna kurs får dessutom även  full tillgång till kursen CleanyTeeth för hundägare som är en separat kurs här på vår kursplattform utan extra kostnad. Vidare information om tillgång till den ges i en av lektionerna på denna kurs.

Ingela Andersson

Hundpsykolog

"Det ger en bra grund att stå på, hur jag ska tänka med olika kunder, vilka hundar jag kan hjälpa och vilka som ska till veterinär. Även mycket bra förklaringar över hur jag hanterar borsten på bästa sätt. Verkligen bra kurs!"

Läroplan

Zsuzsanna Balczar

Hundfrisör

"Jag tycker att de är så häftigt att jobba med ultraljudstandborsten. Jag blir så glad att jag kan hjälpa en massa hundar med tandvård. Hund ägarna blir också så glada och tacksamma dessutom blir det billigare för dom än att gå till veterinären.  Alla blir glada!
Utbildningen är viktig att gå. Jag skulle skulle aldrig våga ge mig in på nåt utan att ha en viss baskunskap. Lärde mig mycket på utbildningen och hade möjlighet att ställa frågor. De känns tryggt också att veta att om man har funderingar efteråt så kan man alltid ta kontakt igen eller läsa bra tips och info på Facebook sidan."

Allt detta ingår!

Obegränsad tillgång till utbildningen, certifiering via personligt möte digitalt samt kursen för hundägare värde 295 kr!

CleanyTeeth Certifierad Tandbehandlare

1490 kr


Få tillgång omgående!

Din föreläsare & kursledare

JESSICA ÅKERSTRÖM

Certifierad Family Dog Mediator

Hundfrisör, Hundinstruktör & Hundpsykolog

Jess2dogs | CleanyTeeth Sweden

CleanyTeeth Master Educator Sweden


Har du inget startkit?

Kursen är uppbyggd på ett sådant sätt att den förutsätter att du redan har investerat i ett CleanyTeeth Startkit. Om du inte har investerat i ett startkit än men ändå vill gå utbildningen innan du bestämmer dig för om du vill investera i CleanyTeeth så går det så klart bra också. Men tänk dock på att kursen som sagt är skapad i första hand för de som redan har ett startkit i sin ägo och många gånger refererar till att så är fallet. Inga förkunskaper krävs.

Följ oss i sociala medier

Läs mer om Jess2dogs och CleanyTeeth Sweden i våra sociala medier och på våra hemsidorjess2dogs.seoch cleanyteeth.se

Recensioner

4.5

Topprankad
  • 5 50%
  • 4 50%
  • 3
  • 2
  • 1
Annika Adolfsson

Informativ och lättförståelig

En mycket bra kurs där man både kan läsa och se filmer som förklarar. Mycket lätt att förstå och informationen var lätt att ta till sig. Bra att man kan gå tillbaka och se om ifall man känner sig osäker på något.

4 weeks ago
Kristina Bergqvist

Bra kurs

Kortfattad och bra information, lätt att komma igång.

4 weeks ago