LIVE WEBINAR

BETEENDEPROBLEM & FRUSTRATION

Hundägare som kämpar

03 SEPTEMBER 2023 SUNDAY, 07:00 PM CEST

Blev det inte som du tänkt dig?

Funderar du på om din hunds beteende någonsin kommer gå att ändra?

Behöver du verkligen hjälp med din hund? Då har du har kommit till rätt ställe. Det är nämligen inte bara du som upplever samma sak. Du har ingen dålig hund och du är ingen dålig hundägare. Du kan bara inte nå din hund för att du inte har haft hela bilden framför dig.

Sluta kämpa!

Aldrig någonsin har så många hundägare kämpat så mycket som nu. Ta tillfället i akt och lär dig varför det är så och se din hund ur ett nytt perspektiv som kommer hjälpa dig att nå och förstå din hund bättre än förr.

Möjlighet till aktivt deltagande

Interaktivt webinar med video och ljud

Detta webinar kommer vara öppet för aktivt deltagande vilket innebär att du som deltagare kan delta med både ljud och video om du önskar. På så vis blir föreläsning mer personlig och du får möjlighet att ställa frågor muntligt istället för i en chat. 

Föreläsare
Jessica Åkerström
Utbildad Hundfrisör, Hundinstruktör, Hundpsykolog
&
Family Dog Mediatior  

Det finns ett växande, allvarligt grundläggande problem som hundar och deras människor står inför i den moderna världen, en komplicerad sanning som ingen egentligen pratar om. Många "beteendeproblem" är bara symptom på detta större problem. Du måste veta varför beteenden händer innan du kan fråga hur du ändrar det, eftersom du inte kan lösa ett problem som du inte förstår.

Med stor passion för att hjälpa andra att lyckas i sin relation med hunden ger Jessica dig en djupare förståelse för hundens naturliga förutsättningar och förmågor och människans förväntningar.

Family Dog Mediation

Family Dog Mediation (förkortat FDM) revolutionerar hundbeteende- och träningsbranschen, bryter mot mönster av den föråldrade modellen för "lydnadsträning" med en banbrytande ny servicemodell för de miljontals hundälskande familjer som kämpar med beteendeproblem och alla de 1000-tals hundbeteendeproffs i världen som är engagerade i att hjälpa dem. 

Family Dog Mediation

Family Dog Mediation är utvecklat av beteendeutredare, tillämpad etolog och författare Kim Brophey i USA och lanserades över världen nyligen efter över 20 års forskning och arbete i hundbranschen. Kims servicemodell och ramverk stöttas av ledande forskare, vetenskapsmän och hundexperter världen över.

L.E.G.S.

Som Family Dog Mediator använder vi oss av ramverket L.E.G.S. som står för LEARNING, ENVIRONMENT, GENETICS, SELF för att hjälpa oss att förstå VARFÖR ett beteende finns innan vi avgör OM och i så fall hur vi BÄST hjälper individen. Genom att se hela bilden kan vi vägleda hundägare rätt i relationen.

Kunskap

Family Dog Mediation är inte en ny träningsmetod. Det är ett ramverk som baseras på kunskaper inom vetenskap och etologi av senaste forskning där positiv förstärkning förespråkas. Oavsett vilken träningsmetod du använder är förståelsen för L.E.G.S. alla delar första steget till förändring.

Utveckling

Forskning och vetenskapliga studier inom alla olika områden som berör både människan, hunden och övriga djurs välfärd ligger till grund för Family Dog Mediation. Utveckling tillsammans är ledordet vilket sker internationellt genom stort nätverkande mellan alla professioner inom hundbranschen.

Inga pekpinnar & skuld

I det här webinariet får du nya insikter som hjälper dig framåt i relationen med din hund. Utan att lägga pekpinnar vägen för dig som ger dig ännu mera dåligt samvete för något som faktiskt inte är ditt fel.

Varmt Välkommen!

Live Webinar Pris