Hundpsykologi för hundägare

Lär dig förstå din hund bättre och få ett möte med en HUNDPSYKOLOG på köpet!!!

Hundpsykolog på köpet!

Den här kursen innehåller 8 st digitala lektioner enligt läroplanen längre ner samt en behovsanalys vid ett personligt möte via Zoom där du får hjälp med just dina utmaningar i ditt hundägande. 

Reaktivitet, separationsångest eller andra oönskade beteenden

Oavsett vilka beteenden som skapar problem för dig och din hund, och för att du ska kunna komma framåt i din relation med din hund måste du först lära dig några viktiga grundstenar om varje individs förutsättningar till förändring. Genom att gå igenom dessa lektioner och svara på frågorna i inlämningsuppgifterna INNAN du bokar in ett personligt möte kan jag hjälpa dig bättre och snabbare.

Unikt upplägg för kurs & konsultation

Kursen är indelad i 2 delar där själva onlinekursen är den första delen och det personliga mötet online är den andra delen. Det personliga mötet bokas i sista lektionen av onlineklassen och kostar inget extra utan ingår i priset för hela kursen. 

Tillgång till kursmaterialet under 6 månader

Du har tillgång till kursen inkl vårt inspelade onlinemöte i hela 6 månader efter att du startat igång den. Det gör att du kan starta i lugn och ro utan stress och sen enkelt kan gå tillbaka under dessa 6 månader och påminna dig själv om vad det var du lärde dig om du skulle behöva. 

Hundpsykologi för hundägare

inkl personling hjälp

1 900 kr

inkl moms


  • Onlinekurs - 8 lektioner
  • Behovsanalys 60 min via Zoom
  • Individuell uppföljningsplan
  • 50% rabatt på första återbesöket* 

* Rabatten gäller endast för återbesök som bokas direkt efter första Zoom mötet för Behovsanalysen.

Så här ser processen ut

1

Köp kursen

Du köper kursen och behovsanalysen/ditt personliga möte online genom att klicka på köp-knappen på den sidan. Betalning med kort.

2

Genomför lektioner

Gå igenom alla moduler och lektioner. Om du vill kan du ladda ner Zenlers App, så kan ha kursen med dig  i mobilen var du vill. Ladda ner den där du finner appar för din mobil. 

3

Lämna in inlämningsuppgifter

För att du ska få ut så mycket som möjligt av vårt möte tillsammans är det viktigt att du besvarar frågorna i kursen så utförligt du kan och skickar in via knappen i respektive uppgift. 

4

Boka ditt privata möte

När du är klar med alla lektioner och lämnat in dina uppgifter är det dax att boka ditt Zoom möte för att få din behovsanalys och uppföljningsplan. 

Läroplan

Vanliga frågor

Förutom större förståelse för din och din hunds nuvarande situation och hur du kan förhålla dig till detta, kommer du efter vårt digitala möte få en uppföljningsplan för att hjälpa dig att komma vidare i relationen och arbetet med din hund. Målet är att du ska känna att du kommer framåt i din och din hunds relation och samarbete oavsett vilka utmaningar ni kämpar med. Du kommer även få möjlighet att boka uppföljningsmöte till kraftigt rabatterat pris. 

I praktiken ja. Men svaren på de frågor som du kommer få besvara i kursen är grundläggande för att jag ska kunna hjälpa dig vid vårt möte. Det betyder att dessa frågor kommer att behöva besvaras under vår bokade tid istället. Således betyder det att den tid vi kommer behöva för vårt samtal kommer bli mycket längre, och därmed dyrare för dig om du väljer att bara köpa en konsultation av mig. Ordinarie pris per timme är 1200 kr och utan underlaget från kursen och den ökade förståelsen som kursen ger behövs minst 2 timmar i så fall.

Ingen fara. I de fall vi eventuellt skulle stöta på tekniska bekymmer ringer jag upp dig via telefon istället.

Ja. Jag bor på Värmdö (ca 25 min från Stockholm) och träffar dig gärna där om du hellre vill komma till mig. Kontakta mig i så fall så hittar vi en tid som passar.


Sluta fråga

HUR?


Börja fråga

VARFÖR?

Hundpsykologi för hundägare

inkl personling hjälp

1 900 kr

inkl moms


  • Onlinekurs - 8 lektioner
  • Behovsanalys 60 min via Zoom
  • Individuell uppföljningsplan
  • 50% rabatt på första återbesöket* 

* Rabatten gäller endast för återbesök som bokas direkt efter första Zoom mötet för Behovsanalysen.

Din Kursledare

Jessica Åkerström

Jess2 AB | Jess2dogs | CleanyTeeth Sweden

Utbildad Hundpsykolog, Hundinstruktör, Hundfrisör, Besökshundsförare i Sverige samt Certifierad Family Dog Mediator i USA.

VÄLKOMMEN ATT   FÖRSTÅ DIN HUND

Jag ser fram emot att få hjälpa dig vidare i relationen och arbetet med din hund!