CleanyTeeth - Kurs för hundägare

Lär dig hantera och använda CleanyTeeth på dina egna hundar. OBS! I utbildningen till Certifierad tandbehandlare INGÅR DENNA KURS!

Sammanfattning

Har du investerat i ett startkit CleanyTeeth ultraljudstandborste?

Du har tagit ett klokt beslut i att hjälpa din eller dina hundar att må bättre med hjälp av regelbunden ultraljudstandvård. Eftersom bruksanvisningen aldrig brukar vara den roligaste delen att gå igenom, så har vi gjort en liten pedagogisk snabbkurs här på svenska för dig som tycker det är svårt att läsa den engelska som följde med i startpaketet. Kursen är baserad på bruksanvisningen men inkluderar även bonusmaterial i form av filmklipp på väsentliga moment och får tips på hur du får ut det mesta av din investering.

Du vet väl att du kan få den här kursen GRATIS om du köper ett startkit hos 4Dogs före den 30/11 -22

AKTIVERA 100% RABATT

Läroplan

HUNDFÖRETAGARE?

Om du är hundföretagare ska du köpa UTBILDNINGEN FÖR HUNDFÖRETAGARE istället för kursen för hundägare för att kunna bli certifierad tandbehandlare. Kursen för hundägare INGÅR nämligen i den utbildningen!

CleanyTeeth för hundägare

295 kr


Få ut så mycket som möjligt av din investering i CleanyTeeth

Recensioner

5

Topprankad
  • 5 100%
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Sari Romppanen Gustafsson

Bästa produkten

Lätt att använda o super även på människa

1 month ago

Har du inget startkit?

Kursen är uppbyggd på ett sådant sätt att den förutsätter att du redan har investerat i ett CleanyTeeth Startkit. Om du inte har investerat i ett startkit än men ändå vill gå utbildningen innan du bestämmer dig för om du vill investera i CleanyTeeth så går det så klart bra också. Men tänk dock på att kursen som sagt är skapad i första hand för de som redan har ett startkit i sin ägo och många gånger refererar till att så är fallet. Inga förkunskaper krävs.