Välkommen till Jess2Dogs!

Nya tider, nya utmaningar - men vem kan man som hundägare lita på?

Vi lever i en stressad värld och matas ständigt med information och nya rön från alla håll och kanter. Vi kämpar för att hålla näsan över vattenytan och förväntar oss att våra husdjur ska anpassa sig i samma takt. Men vad händer om man plötsligt inser att familjemedlemmen på fyra ben inte uppvisar de mest önskvärda beteenden i hemmet eller utanför i samhället? Vart vänder man sig för att få råd och hjälp? 

Jag tror att nästan 100% svarar att man vänder sig till internet och de sociala nätverken i första hand. Man kanske söker på Google efter kunskap i olika gratisformat och hoppas på att man ska kunna klara av sin situation själv genom att titta på tillräckligt många YouTube-videos som inspiration för att ändra beteenden som är unika för just er hund. Ibland lyckas man med den lilla hjälpen, men många gånger fastnar man i en spiral av förtvivlan när man inser att man inte vet vem man kan lita på i cyberspace när det fortfarande inte fungerar efter timmar av råd på Facebook, Instagram eller YouTube.

Och just HÄR jag känner en stor brinnande kraft i att vilja hjälpa till att knyta samman hundägare och hundföretagare som söker efter den där puzzelbiten som fattas. Genom denna plattform kommer jag kunna hjälpa er att göra en Behovsanalys* för att ta reda på vad just DU behöver hjälp med och VEM som kommer kunna hjälpa dig. 

Genom ständig vidareutbildning ökar kompetens och ett företagande är som en levande organism. På min hemsida jess2dogs.se kan du läsa mer om mig och vilka experter och förebilder som inspirerat mig i mitt arbete. 

Jag ser fram emot att få hjälpa fler hundägare och hundar till en bättre hälsa och samvaro tillsammans!

Plattformen är fortfarande under uppbyggnad och därför finner du inte allt här än. Men är du i behov av att få göra en Behovsanalys redan nu, så är du varmt välkommen att boka ett digitalt möte med mig så lovar jag att hjälpa dig hitta just dina nycklar till din hunds dörrar. Klicka på den här texten för kontakt!